aA+
aA-
Grabar en formato PDF
Vells i nous militarismes

En aquest Fòrum Viento Sur ens proposem abordar una de les manifestacions més extremes dels conflictes humans i una expressió clau de la naturalesa destructiva inherent al sistema capitalista: la guerra i el militarisme.

Per parlar de tot això comptarem amb la presència de Jordi Muñoz activista del moviment antimilitarista que ens farà un recorregut del moviment a Catalunya, des de el No a l’OTAN, passant per la insubmissió al servei militar fins a la situació actual i els debats entorn un possible exèrcit català.

També comptarem amb Marina Pérez, membre de la Plataforma desmilitaritzem l’educació, que abordarà, la cultura de la pau en l’educació i el problema del militarisme en l’àmbit de l’educació.

Finalment Andreu Coll, farà un recorregut històric, des de la guerra freda fins als nostres dies sobre el paper que ha tingut en els nostres sistemes polítics, les polítiques imperialistes i més concretament el paper de l’OTAN.foro viento sur Viento Sur
15 de febrero de 2018, 19:30.hs
Barcelona
Ateneu Rebel. C/ Font Honrada, 32-34 (Metro Poble Sec L3)Facebook Twitter Telegram RSS

vientosur.info | Diseño y desarrollo en Spip por Freepress S. Coop. Mad.
 
Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual Los contenidos de texto, audio e imagen de esta web están bajo una licencia de Creative Commons